Comenzi Telefonice: 0761.688.019

CADOU SURPRIZA IN VALOARE DE PANA LA 49 LEI

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

  • INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatea Online Business Agency S.R.L., procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website (https://www.sculestraus.ro/) atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică. 

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii prevăzuți de această politică de confidențialitate și cu furnizarea datelor cu caracter personal, nu utilizați acest website sau serviciile oferite de acesta.

Pentru a urmări mai ușor informațiile, ne putem referi la S.C. Online Business Agency S.R.L., folosind termenii ”Online Business Agency”, „Societatea”, „noi”, „nostru”, etc, iar la dumneavoastră folosind termenii „utilizator”, „vizitator” sau „client”.

 

Societatea Online Business Agency S.R.L. are sediul social în oraș Voluntari, str. Duzilor, nr. 26C, cam. 1, jud. Ilfov, punct de lucru deschis în București, str. Șoseaua Colentina, nr. 352, Sector 2, este înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J23/4952/2018, C.U.Î. 39987730 și este o persoană juridică de drept privat ce desfășoară activități de comerț online pe site-uri specializate a unei game mari și diversificate de produse.

Totodată, Online Business Agency este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm direct de la dumneavoastră sau din alte surse, ca urmare a accesării și vizualizării informațiilor/produselor existente pe site de către dumneavoastră. În colectarea acestor date, societatea noastră acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. 

De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

 

https://www.sculestraus.ro/   este website-ul oficial al S.C. Online Business Agency S.R.L., creat pentru o mai bună informare a utilizatorilor website-ului cu privire la activitatea societății, produsele pe care le oferim și pe care le puteți comanda prin intermediul website-ului, precum și pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu utilizatori/ clienții sau potențialii clienți ai produselor comercializate de societatea noastră.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind produsele oferite de societatea noastră respectiv, în cazul unei comenzi de a colecta datele necesare pentru îndeplinirea acestui scop.

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau membru al website-ului Online Business Agency (https://www.sculestraus.ro/).

 

Online Business Agency se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

- Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dumneavoastră legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar dumneavoastră sunteți informat corespunzător.

- Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care le-ai împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.  

- Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

- Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

 

  • CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE 

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal, în calitate de vizitator al website-ului, respectiv fără a fi necesară înregistrarea unui cont sau completarea vreunui formular de contact.

 Cu toate acestea, în cazul în care alegeți să interacționați cu website-ul nostru sau să plasați o comandă de produse, vi se va solicita furnizarea acestor date în timpul unui proces de înregistrare sau autentificare, necesare pentru:

  • contactarea în vederea transmiterii mesajelor/ solicitărilor/ sesizărilor dumneavoastră,
  • crearea unui cont de utilizator/ client, modificarea sau actualizarea datelor contului creat, plasarea comenzilor (electronic sau telefonic) de produse oferite prin intermediul website-ului, procesarea plății online a produselor comandate și livrarea acestora,
  • a oferi utilizatorilor reducere la prețul de achiziționare în scopul fidelizării clienților noștri,
  • corespondența ulterioară creării contului client sau plasării unei comenzi, respectiv contactarea dumneavoastră în vederea verificării corectitudinii comenzii/ comenzilor plasate pe website, confirmarea comenzii (verbal/telefonic sau prin e-mail/electronic), comunicarea disponibilității în stoc, livrare, ajustare costuri transport, etc,
  • contactarea dumneavoastră de către terți (societăți partenere de curierat) în vederea livrării comenzilor, 
  • contactarea dumneavoastră pentru remedierea unor defecțiuni tehnice ale site-ului și pentru a ne îmbunătăți serviciile,  
  • abonarea la Newsletter-ul nostru, respectiv pentru a primi comunicări comerciale (oferte promoționale privind reduceri, premii, cadouri, s.a) și a fi la curent cu ultimele noutăți în legătură cu activitatea și serviciile societății,
  • contactarea pentru exercitarea unor drepturi și/sau obligații în legătură cu produsele comandate sau achiziționate (de ex.: garanția produselor, dreptul de a returna produsele și obligațiile aferente returnării, compensarea valorii în cazul deteriorării mărfii prin acte care au afectat valoarea acesteia)
  • comunicarea sau interacționarea cu magazinul virtual prin postarea de recenzii, evaluări, impresii, comentarii, întrebări și răspunsuri cu privire la un anumit produs existent în oferta de produse/ lista de categorii,

 

Prin urmare, pentru realizarea scopurilor de mai sus, colectăm date cu caracter personal prin utilizarea formularelor de contact pe care le regăsiți la secțiunile din cadrul website-ului, după cum urmează:

  1. La secțiunea „CONTUL MEU”, veți putea selecta opțiunea de vă înregistra un cont de client („CREAZĂ UN CONT”) datele solicitate fiind: numele și prenumele, adresa de e-mail, parola contului, numărul de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare, date privind modul în care utilizați site-ul (comportament/preferințe/obișnuințe) sau de a vă autentifica datele contului creat deja („LOGARE”) prin completarea adresei de e-mail și a parolei contului. De asemenea, la această secțiune mai aveți posibilitatea:

- de a vă recupera parola contului, prin completarea adresei de e-mail în formularul „Am uitat parola”; 

- de a obține diverse reduceri ale prețurilor de vânzare (cod de discount) prin completarea adresei de email în oferta de reducere postată pe website, 

- de vizualiza și/sau modifica datele contului, prin actualizarea informațiilor personale, a parolei, a adreselor de facturare și livrare;

- de a vizualiza istoricul comenzilor, wishlist, aplicațiile de reduceri de preț, recenziile de produs, profilurile recurente, abonările la buletinele informative ale societății și orice alte informații în legătură cu contul creat și/sau comenzile de produse efectuate pe website.

  • La secțiunea „COȘUL MEU”, aveți posibilitatea de a vă înregistra/plasa comanda de produse selectate de dumneavoastră, numai după includerea lor în „COȘUL DE CUMPĂRĂTURI” și în urma completării formularului „FINALIZEAZĂ COMANDA”, pe baza datelor contului existent sau necesar a fi creat. Astfel, pentru plasarea unei comenzi în cadrul procesului de finalizare a comenzii, sunt necesare, după caz: adresa de e-mail și parola, numele și prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, telefon, metoda de plată selectată/ datele cardului bancar.   
  • La acestă secțiune, pentru finalizarea comenzii, puteți opta pentru plata online a produselor/articolelor comandate de dumneavoastră, reprezentând modalitatea de plată intermediată de un procesator de plăți online pe bază de card bancar de tipul VISA și MASTERCARD prin intermediul unui website specific și destinat exclusiv efectuării de plăți online în condiții de siguranță deplină. 

Astfel, pentru finalizarea tranzacției dumneavoastră, în cazul în care selectați modalitatea de plată online prin card bancar, veți fi direcționat către pagina securizată a unui procesator de plăți online, unde este necesar să introduceți datele bancare (ale cardului bancar) necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți E-payment/Netopia  furnizată de un partener al societății noastre. Acesta, în condiții contractuale și de securitate informatică a prelucrării datelor cu caracter personal, asigură societății noastre serviciul electronic de plăți online, și-a implementat măsurile organizatorice și tehnice de protecție a datelor cu caracter personal procesate și stocate și garantează protecția și securitatea datelor cu caracter personal procesate și stocate de către angajații săi. Pentru mai multe informații legate de funcționarea acestei modalități de plată, puteți accesa secțiunea Info utile – Metode de plată – la următorul link: https://www.sculestraus.ro/metode-de-plata/

    1. La secțiunea/rubricile ”CONTACT”/„CONTACTAȚI-NE”/ „Contact”- „Suport clienți”, disponibilă pe website, regăsiți formularul utilizat pentru transmiterea online de comentarii, mesaje. Datele care sunt solicitate cu ocazia utilizării acestui mijloc de comunicare sunt: numele utilizatorului, adresa de e-mail și numărul de telefon. 
  • Pentru abonarea la newsletter-ul societății (formularul „ABONAȚI-VĂ”), este necesară completarea adresei de e-mail,  în cazul în care doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți și să primiți informări comerciale de marketing privind activitatea și produsele/serviciile noastre. Furnizarea datelor cu caracter personal în scop de marketing este voluntară, dumneavoastră putând să vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare atașate formularului de abonare disponibil pe site. 

-DEZABONARE”, prin completarea formularului corespunzător cu adresa de e-mail, în cazul în care doriți să vă dezabonați de la Newsletter. 

  • Formularul pentru returnarea de produse „FORMULAR RETUR” disponibil pe website  la secțiunea Politica de retur– este necesară furnizarea următoarelor date cu caracter personal: numele și prenumele, data și ID-ul comenzii, numărul de telefon, adresa de email și date despre produs și motivul returnării; 
  1. Formularul „COMENZI ȘI RETURNĂRI” pe care îl regăsiți în partea de jos a fiecărei pagini a website-ului, în care este necesar să completați: adresa de e-mail, date despre comanda plasată: numele, id comanda, numele produselor si motivul returnarii.
  2. Formularul pentru postarea de evaluări, comentarii, recenzii, întrebări și răspunsuri, regăsit la secțiunea „RECENZII”/ „FII PRIMUL CARE EVALUEAZĂ ACEST PRODUS” sau „ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU”, regăsit pe pagina de prezentare a fiecărui produs din oferta de produse/ lista de categorii. Pentru a vă face cunoscut public sau a vă exprima pe site opiniile sau gradul de satisfacție cu privire la produsul respectiv, este necesară porecla,  adresa de e-mail. )
  3. Formularul „VREAU SĂ VÂND PE SculeStraus”, dacă sunteți interesat să vindeți produse pe website-ul nostru și prin care ne puteți contacta, fiind necesare: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail. )

Furnizarea informațiilor cu caracter personal marcate cu * prin intermediul formularelor noastre de contact este necesară pentru a efectua comenzi prin intermediul site-ului nostru, ori pentru a respecta sau a răspunde solicitărilor primite de la dumneavoastră. Alte date sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la alegerea dumneavoastră.

Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii mesajelor și solicitărilor dumneavoastră, procesării comenzii dumneavoastră, respectiv la imposibilitatea înregistrării unui cont, și în consecință, la imposibilitatea accesării produselor noastre prin intermediul website-ului.

 

Suplimentar față de datele cu caracter personal și modalitățile de colectare descrise mai sus, colectăm date și din alte surse, așa cum este valabil pentru cele mai ulte dintre site-urile web. Astfel, website-ul https://www.sculestraus.ro/ colectează automat anumite informații și le stochează în fișierele jurnal, prin modulele Cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server logs, s.a). Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri, și nu identifică direct o anumită persoană.

Aceste date includ: adresele IP (Protocol Internet), locația geografică a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui website, de exemplu paginile vizualizate, anunțurile pe care ați dat click. Adresa dumneavoastră IP poate fi, de asemenea, utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site, pentru a colecta informații demografice și pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.

Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun și mai personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica de administrare a modulelor cookie disponibilă pe website-ul nostru.

 

De asemenea, pe website-ul https://www.sculestraus.ro/  puteți întâlni legături/ link-uri către alte website-uri pentru informarea dumneavoastră, inclusiv website-uri ale furnizorilor de produse și/sau servicii care trimit bannere publicitare postate pe website-ul nostru ori microsite-uri publicitare, website-uri personale (bloguri), s.a, pe care le considerăm utile în legătură cu conținutul https://www.sculestraus.ro/ , de exemplu: www.anpc.ro, www.ec.europa.eu (pentru soluționarea online litigiilor), www.facebook.com (pentru a vă loga pe baza datelor contului facebook pe care îl dețineți), www.compari.ro, www.shopmania.ro, www.api.whatsapp.com, s.a). Aceste website-uri pot funcționa independent de website-ul nostru și pot avea propriile notificări, declarații sau politici de confidențialitate. Vă recomandăm să le treceți în revistă înainte de a trimite orice informații personale acestor website-uri, pentru a înțelege cum pot fi procesate datele personale în legătură cu aceste website-uri conectate. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau opiniile exprimate pe website-urile care nu ne aparțin sau care nu sunt gestionate de noi, pentru politicile sau practicile de confidențialitate ale altor operatori de date, pentru modul în care website-urile acestora își gestionează datele sau pentru serviciile terțelor părți.

 

  • SCOPURILE PRELUCRĂRII

Online Business Agency S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului https://www.sculestraus.ro/ în următoarele scopuri:

    • Activități comerciale de vânzare, furnizarea de servicii și bunuri, respectiv în scopul desfășurării relației contractuale dintre dumneavoastră și Online Business Agency S.R.L. în legătură cu activitatea de comerț online (preluarea, validarea, expedierea, facturarea comenzii, informarea asupra stadiului comenzii, returnarea produselor, garanția produselor, istoricul cumpărăturilor, s.a).
    • Executarea unei operațiuni de plată privind produsele comandate, expedierea produselor comandate.
    • Efectuarea demersurilor înainte de încheierea unui contract între magazin și client (spre exemplu: pentru încheierea unui contract de vânzare-cumpărare, achiziție a unui produs oferit pe site);
    • Contactarea clientului prin intermediul mijloacelor de comunicare cu scopul de a-i aduce la cunoștință/notifica informații despre comandă sau produsele comandate (de ex.: confirmare comandă, modificare/completare caracteristici, costuri, epuizare stoc/intrare în stoc, expediere, eșuarea tranzacției online, în cazul în care datele furnizate de către client sunt incomplete sau incorecte, s.a.). 
    • Îndeplinirea obligațiilor legale ale societății noastre în contextul realizării operațiunilor de vânzare: emiterea documentelor nefiscale și fiscale (facturi proforme, certificate de garanție, facturi fiscale), înregistrarea financiar-contabilă, efectuarea activităților de gestiune economică, financiară și/sau administrativă a societății. 
  • Soluționarea reclamațiilor și a sesizărilor formulate online.
  • Centralizarea operațiunilor și administrarea unei baze de date interne în care să fie stocate informațiile cu privire la utilizatorii website-ului, clienții actuali și potențiali (persoanele vizate), pentru a putea fi utilizate de către departamentele și structurile societății în activitatea acestora;   
  • Înregistrarea și/sau mentenanța conturilor;
  • Furnizarea de servicii suport pentru solicitările clienților – informații adiționale despre produse și oferte, actualizarea unora din datele de identificare, etc.
  • Reclamă, marketing și publicitate pentru: a prezenta și oferi promovare sau reclamă personalizată și/sau generală produselor comercializate în magazinul virtual, îmbunătățirea serviciilor și produselor pe care le oferim, pentru activități de marketing direct prin intermediul oricăror mijloace de comunicare la distanță (telefon/poștă/email/sms/fax) sau a informărilor comerciale/ reclamelor privind produsele și promoțiile/ofertele noastre speciale, adresate în mod direct și specific unei anumite persoane, în cazul în care clientul a acceptat aceasta.
  • În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, analizarea comportamentului utilizatorilor care accesează website-ul, prin folosirea de cookies, cu scopul de a furniza un conținut general sau particularizat și de oferte adaptate intereselor sau preferințelor de consum ale utilizatorilor. 
  • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului.
  • Pentru monitorizarea vânzărilor, efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice), atât cu privire la servicii/produse, cât și cu privire la portofoliul de clienți, istoricul comenzilor clienților cu mai multe comenzi, opinii privind gradul de satisfacție al clienților față de produsele/serviciile oferite s.a.
  • În scop de arhivare a documentelor, atât în format fizic, cât și electronic.
  • Pentru soluționarea oricăror sesizări/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicare unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea noastră este parte
  • Alte scopuri compatibile celor descrise mai sus

 

  • TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este: 

  • Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți parte, sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract, conform art. 6, lin. 1, lit. b) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește demersurile pre-contractuale la cererea clientului sau pentru a furniza informații despre produsele și serviciile oferite, precum și operațiunile de vânzare propriu-zisă a produselor, furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor comerciale).
  • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește întocmirea facturii, operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale societății conform normelor fiscale, urmărirea și colectarea debitelor/ratelor de plată, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a vă putea oferi serviciile prin intermediul site-ului). 
  • Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016, dat în scop de comunicare newsletter și marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Vom comunica cu dumneavoastră prin email prin newsletter-uri periodice, trimiterea de mesaje comerciale legate de produsele și promoțiile noastre, precum și orice alte mesaje tranzacționale în legătură cu serviciile noastre (felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale). Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email („unsubscribe”) sau prin transmiterea opțiunii de dezabonare prin intermediul formularului de contact.
  • Prelucrarea este necesară în scopul interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, pentru securitate (pentru a păstra acest website securizat împotriva fraudei și altor activități ilegale) și protejarea drepturilor și intereselor S.C. Online Business Agency S.R.L. și ale partenerilor colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016. 

Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.  

 

  • DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Online Business Agency S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal doar pe perioada necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate, iar ulterior pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor administratorului website-ului. 

În cazul operațiunilor de vânzare, prelucrarea datelor se va efectua pe întreaga perioadă a raporturilor contractuale, dar nu mai mult de 3 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi, și ulterior conform obligațiilor legale ale societății în materie financiar- contabilă/arhivare (vă rugăm să rețineți că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege, ca de exemplu, păstrarea facturilor pentru o perioadă de 10 ani) și pentru protejarea drepturilor legale și intereselor societății noastre. 

În cazul prelucrării datelor în baza contului de utilizator (a datelor asociate contului) sau a consimțământului privind transmiterea de informări/newsletter, datele vor fi prelucrate sau vor rămâne în posesia noastră până la momentul dezactivării contului, respectiv până la momentul dezabonării dumneavoastră. Ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor cu caracter personal, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active, iar în măsura în care datele nu vor mai fi necesare pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea intereselor societății noastre, acestea vor fi șterse sau anonimizate.

Informațiile colectate de cookies sunt stocate timp de 12 luni în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

 

  • TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Online Business Agency S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul site-ului precum: societăți de curierat, furnizori de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software, găzduire web), furnizori de servicii de marketing, telemarketing, de monitorizare a traficului și comportamentului utilizatorilor, furnizorii de servicii de contabilitate, de arhivare în format fizic/electronic, de servicii juridice, asigurători sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, precum și la solicitarea organelor fiscale, judiciare sau a altor autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. 

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul dumneavoastră explicit sau alt temei legal.

 

  • DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ 
    • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la Online Business Agency S.R.L., la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către Online Business Agency S.R.L. și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
    • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a obține de la Online Business Agency S.R.L. rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
    • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la Online Business Agency S.R.L., ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de produsele/ serviciile oferite pe website și de utilizare a contului. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care Online Business Agency S.R.L. are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu în cazul vânzării de produse/ servicii, înregistrarea operațiunilor contabile. Datele pot fi șterse în următoarele situații: 
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.

 

  • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la Online Business Agency S.R.L. restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
  1. (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră
  2. (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării.
  3. (iii) Online Business Agency S.R.L. nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

    • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Online Business Agency S.R.L. către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • Dreptul la opoziție reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care Online Business Agency S.R.L. are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;   
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către Online Business Agency S.R.L. Astfel, beneficiați de dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: București, B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-20 Sector 1 ori prin e-mail la: [email protected], sau instanțelor competente pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care v-au fost încălcate.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. 

Aceste drepturi pot fi exercitate de către dumneavoastră în orice moment.

 

  • CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Online Business Agency S.R.L. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri. Facem tot posibilul pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS), folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri. 

Însă, chiar dacă facem tot posibilul, nu putem, garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. În consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți și înțelegeți că orice informație pe care o transferați către noi, se face pe propriul dumneavoastră risc. Cu toate acestea, societatea noastră folosește măsuri de securitate a site-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile și listele de corespondență.

De asemenea, suntem conștienți că pot apărea incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program. În aceste situații, obiectivele noastre sunt de a izola cât mai rapid problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare și pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor noștri. Dacă este necesar, vom informa autoritățile competente cu privire la încălcările de securitate a datelor. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Vă informăm că sunteți deplin responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor înregistrate pe acest site, precum și pentru toate înregistrările realizate pe contul dumneavoastră. Prin prezenta, consimțiți să notificați în scris reprezentanții Online Business Agency S.R.L. indicați în cuprinsul acestei Politici de confidențialitate, cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră, respectiv a contului dumneavoastră. Online Business Agency S.R.L. nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu rezultat ca urmare a neîndeplinirii acestor obligații de către dumneavoastră.

 

  • ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative, vă vom informa despre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

 

  • CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Daca aveti întrebări sau comentarii despre prezenta Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la sediul social din Voluntari, str. Duzilor, nr. 26C, cam. 1, jud. Ilfov, ori prin e-mail, la adresa: [email protected]

 

Datele de contact ale responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor:

Tel: 0727 923 915

Email: [email protected] 

Publicată la data: 12.08.2021