Comenzi Telefonice: 0761.688.019

CADOU SURPRIZA IN VALOARE DE 49 LEI

Pompa de stropit 2 litri, Vermorel

-49 %

Mai Multe Vizualizări

Pompa de stropit 2 litri, Vermorel

Preț Obișnuit: 62,90 Lei

Special Price 31,90 Lei

Reducere 31 Lei (49%)

Disponibilitate: În stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0761.688.019 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

Pompa Vermorel de stropit mica la 2l este fabricata din materiale plastice care vor rezista diferitelor substante precum insecticide, erbicide si multor altor otravuri lichide pe care doriti sa le pulverizati.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Pompa de stropit 2 litri, Vermorel.

Pompa pentru stropit de mica dimensiune cu capacitate de 2 litri este aparat pulverizator manual format dintr-o sticla gradata cap cu duza metalica de pulverizare, maner cu buton de eliberare a lichidului si maneta pozitionata deasupra capului de pulverizare care are rolul sa creeze presiune de aer in interior. Pompa Vermorel de stropit mica la 2l este fabricata din materiale plastice care vor rezista diferitelor substante precum insecticide, erbicide si multor altor otravuri lichide pe care doriti sa le pulverizati. Pompa mica de stropit de 2 litri Vermorel se poate utiliza si pentru pulverizarea apei pe flori sau frunze pentru udarea si curatarea lor.

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.